Zennio-taloautomaatiolla säästät ja asut mukavammin

Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa.

1.

Zennio on markkinoiden edullisin taloautomaatio. Zennio sähköistää kotisi, mutta kustannukset jäävät vain murto-osaan muihin järjestelmiin verrattuna. Zennio on edullinen, koska sen avulla älykkyys viedään sinne, missä sitä tarvitaan.

2.

Zennion avulla säästät energiakustannuksissa joka päivä. Kodin lämmityksellä ja sähkönkäytöllä voi vaikuttaa merkittävästi energiankulutukseen. Voit seurata energiankulutusta reaaliajassa sekä säätää kodin lämpötilan ja ilmanvaihdon omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Zennion avulla ohjaat myös virransyöttöä.

3.

Zennio-taloautomaatio on helppo hankkia ja nopea asentaa. Taloautomaatio suunnitellaan kodin sähkösuunnitelman yhteydessä ja asennetaan samalla kuin muutkin sähkövedot. Zennio sopii sekä uusiin että remontoitaviin kiinteistöihin, ja voit helposti täydentää kotisi sähköistystä jättämällä järjestelmään varaukset uusille

4.

Zennio-taloautomaatio perustuu KNX-väylätekniikkaan, jonka avulla kaikki kodin tekniset toiminnot voidaan yhdistää yhteen kodinohjausjärjestelmään. Valitsemalla maailmanlaajuisesti standardoidun KNX:n voit olla varma, että taloautomaatiosi on muokattavissa ja laajennettavissa tarpeiden mukaan.

5.

Zennio tekee elämästä helppoa ja mukavaa. Zennio-asennuskalusteilla ohjaat kodin toimintoja yhdellä laitteella, ja kodin sähköjärjestelmä mukautuu perheesi tarpeisiin.

Zennio hintaan 35,69 €/m² Esimerkkikohteemme on 153 m²:n omakotitalo, jonka kattava Zennio-taloautomaation maksaa 5500 €. Tutustu kohteeseen >>