Zennio KNX-taloautomaatio tekee kodista toimivamman

Zennio-taloautomaatio yhdistää kodin yksittäiset sähkölaitteet kokonaisuudeksi, joka toimii valitsemallasi tavalla ja jota on helppo hallita, ja muutat asetuksia helposti ja nopeasti tarpeen vaatiessa. Zennion avullavoit myös seurata kodin energiankulutusta reaaliajassa.

Mukavaa ja vaivatonta asumista

Kun asennat kotiisi Zennio-taloautomaation, kotisi valaistus, ilmanvaihto, sähkönsyöttö, hälytysjärjestelmät ja vedenhallinta toimivat valintojesi mukaan ja mukautuvat perheen tarpeisiin. Elämä on helpompaa ja mukavampaa. Se on myös turvallista ja taloudellista.

Zennion toiminta keskittyy kodin toimintojen hallintaa, säätämistä ja ohjaamista varten asennettaviin kosketusnäyttöihin ja monitoimipainikkeisiin, joihin kytketään sähkökaapeloinnin yhteydessä muiden huonetilojen kytkimet. Zennio on markkinoiden edullisin taloautomaatio, koska se mahdollistaa myös perinteisten katkaisijoiden käytön huonetiloissa, joissa on vähän ohjattavia toimintoja. Zennion älykkäät keskuslaitteet yhdistävät ne yhdellä laitteella ohjattavaksi kokonaisuudeksi.

Maailmanlaajuinen KNX-standardi

Zennio perustuu maailmanlaajuiseen KNX-väyläohjausjärjestelmään, joka on ollut käytössä jo yli 20 vuotta. Valitsemalla standardoidun KNX:n voit olla varma, että taloautomaatiosi toimii sekä on muokattavissa ja laajennettavissa tarpeiden mukaan ilman hankalia muutostöitä sähkövetoihin, nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu kotiin, johon on asennettu Zennio-taloautomaatio