Zennio KNX-asennuskalusteet kodin sähköistykseen

KNX-väylätekniikkaan perustuvilla Zennio-asennuskalusteilla kodinohjauksen asentaminen sekä kodin sähköistyksen säätäminen ja hallinta onnistuvat edullisesti, toimivasti ja tyylikkäästi. Zennio-taloautomaation avulla teet koko kodistasi älykkäämmän muutamalla kosketusnäytöllä ja monitoimipainikkeella.

Zennio-asennuskalusteet ovat yhteensopivia sekä perinteisten että muiden KNX-taloautomaatiovalmistajien kytkinten ja pistorasioiden kanssa, joten Zennio-taloautomaatio mahdollistaa omien mieltymysten ja sisustuksen sekä budjetin mukaisten sähkökalusteiden valinnan, vaikka jokaiseen huoneeseen erikseen.

Zennio näyttötaulu ZAS-monitoimipainike Zennio huonekohtaisetkytkimet

InZennio-kosketusnäyttö

InZennio-kosketusnäyttö asennetaan kodin sisäänkäynnin läheisyyteen. Monitoiminäytöllä hallitset ja säädät keskitetysti kaikkia talon toimintoja sekä seuraat energiakulutusta. Lomalle lähtiessä on helppo katkaista päävesihana ja säätää lämpötila pari astetta alemmas, ja palauttaa se miellyttävälle tasolle kotiin palattaessa.

Kosketusnäytön minimalistinen muotoilu mahdollistaa asennuskalusteiden sijoittamisen muuhun sisustukseen sopivasti. Kodinohjaus on helppoa suorakulmainen värinäytön avulla.

Väreinä musta, valkoinen ja hopea.

ZAS-monitoimipainike

ZAS-monitoimipainikkeilla ohjaat huonetiloja, joissa tehdään erilaisia asioita eri vuorokaudenaikoina. Valaistuksen kytkemisen lisäksi voit ohjelmoida painikkeeseen valaistustilanteita television katselusta juhlaillalliseen. Samalla säädät tilanteeseen sopivan lämpötilan ja ilmanvaihdon.

Muotoilultaan erilaisiin huonetiloihin joustavasti sijoittuva monitoimipainike toimii myös etäohjauksella.

Väreinä musta, valkoinen ja hopea.

Huonekohtaiset kytkimet

Muihin huonetiloihin asennetaan tarpeidesi mukaan 1-, 2- tai useampiosaiset kytkimet, joilla ohjataan tilojen valaistusta. Kytkimien asetuksia on helppo muuttaa, ja niihin voi lisätä ominaisuuksia tarpeiden muuttuessa.

Zennio tekee kaikista kytkimistä älykkäämmät. Esimerkiksi Berkeriltä löytyvät korkealaatuiset, Zennio-asennuskalusteiden väriset kytkimet ja pistorasiat.